Lijepi događaji u organizaciji TO Budva

Lijepi događaji u organizaciji TO Budva

Budva tokom aprila i početkom maja, priprema niz zanimljivih događaja u kojima će posjetioci uživati.

Nizom lijepih događaja za najmlađe, u Budvi će se obilježiti manifestacija “Od Uskrsa do Vaskrsa” koju će Turistička organizacija opštine Budva realizovati u saradnji sa brojnim predškolskim i školskim ustanovama, nevladinim organizacijama, plesnim društvima i kreativnim pojedincima.

IMG c8d28e1a2f38e7c12c26ebcca42f6fe8 V

Događaji koji će početi već u petak, 15. aprila održavaće se na platou ispred hotela “Mogren” i “Avala”, a pored prepoznatljivih uskršnjih instalacija, koje će osmisliti budvanski umjetnici, sadržaj će upotpuniti karusel i ponuda budvanskih ugostitelja.

Tokom deset dana, u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima je predviđen niz zanimljivih radionica, takmičenja, koncerata, priredbi, predstava, plesnih i folklornih nastupa, koji će se svojim sadržajem u potpunosti uklopiti u prazničnu, uskršnju atmosferu.

Kraj aprila je tradicionalno “rezervisan” za Međunarodni turistički karneval, koji će se ove godine, devetnaesti put, održati pod sloganom “Nek’ živi ljubav”, a fešte koje će početi 29. aprila, trajaće sve do 3. maja.