Delegacija Turističke organizacije grada Trebinja u posjeti Budvi

Delegacija Turističke organizacije grada Trebinja u posjeti Budvi

Delegacija Turističke organizacije grada Trebinja, koju je predvodila direktorka, Mirjana Andrić Putica, boravila je u Budvi, u posjeti Turističkoj organizaciji opštine Budva u petak, 1. aprila.

Posjeta delegacije iz Trebinja je dogovorena tokom susreta na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se održao prethodne nedjelje, u cilju definisanja detalja Protokola o saradnji koji će između turističkih organizacija opštine Budva i grada Trebinja biti potpisan sredinom aprila.

IMG 505eb5db7c50c5ed76588c0d15e51a77 V

„Saradnja dvije turističke organizacije, odnosno bliskih gradova, Budve i Trebinja, dodatno će se razvijati u pravcu razmjene iskustava iz oblasti turizma, promocije i organizacije zajedničkih događaja. Protokol će ozvaničiti lijepu saradnju i biti putokaz u daljim aktivnostima, posebno u promociji Budve u Trebinju i promociji turističke ponude Trebinja građanima i gostima Crne Gore.“ – istakao je direktor Turističke organizacija opštine Budva, Nemanja Kuljača.

Direktorka TO Trebinje je zahvalila na pozivu i prijemu, te izrazila zadovoljstvo povodom potpisivanja Protokola, odnosno podizanja saradnje dva grada na viši nivo, kao i svim planiranim aktivnostima o kojima se diskutovalo tokom susreta.

Gosti iz Trebinja su tokom kraćeg boravka bili u prilici i da se upoznaju sa kulturnim znamenostima i istorijom Starog grada Budve.