Budvanska rivijera otvara hotele krajem marta

Budvanska rivijera otvara hotele krajem marta

Jednu od najpoznatijih i omiljenih turističkih atrakcija u BiH, čuvenu travničku Plavu vodu, uskoro će dodatno ukrasiti luksuzni hotel koji

Najveća crnogorska hotelska grupacija “Budvanska rivijera”, koja je u većinskom državnom vlasništvu, bilježi prve rezervacije sa inostranog tržišta za ovogodišnju sezonu i najavljuje ponovno otvaranje prvog hotela krajem marta.

Poslije višemjesečne pauze zbog epidemiološke situacije prouzrokovane koronavirusom hoteli “Budvanske rivijere” spremno dočekuju trenutak ponovnog otvaranja koje će se dogoditi uskoro.

“Mi ovih dana intenzivno radimo da hotel ‘Palas’ otvorimo krajem marta, jer za tim hotelom baš vlada veliko interesovanje. On je posljednje tri godine čak radio preko cijele godine. Nakon toga, u maju bi i ‘Slovenska plaža’ trebalo da primi prve goste”, kazala je portparolka HG “Budvanska rivijera” Jelena Kaluđerović.

Rani buking je u toku i trajaće do 28. februara. Tržište je već reagovalo. “Prve rezervacije evidentirane su tokom januara i stigle su iz Rusije”, dodala je Kaluđerović.

Interesuju se ovih dana za odmor u Crnoj Gori gosti iz regiona, ali i iz država Zapadne Evrope. “Svi naši hoteli su dobili međunarodnu oznaku ‘Safe travels’, koju dodjeljuje međunarodni Savjet za turizam i putovanja, tako da ono što je do nas, mi smo uradili. Mi smo spremni”, dodala je Kaluđerović.

Za sada prednjače individualne rezervacije, ali ima i interesovanja za organizovane dolaske turista. “Mi smo sa svim našim tradicionalnim partnerima, tur operatorima i turističkim agencijama potpisali ugovore i naravno da ima interesovanja za grupne aranžmane, za organizovanim dolascima”, kazala je portparolka HG “Budvanska rivijera”.

Gostiju će sigurno biti ako se poboljša epidemiološki status u Crnoj Gori, počne vakcinacija, što prije aktivira nacionalni avio-prevoznik i nastavi započeti povratak low-cost kompanije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *