Mišlenovi inspektori po drugi put na Kopaoniku

Mišlenovi inspektori po drugi put na Kopaoniku

Najpopularnija srpska planina po mnogo čemu se izdvaja od drugih regionalnih planinskih centara, ipak, ono što brojne goste iz inostranstva privlači na Kopaonik jeste hrana.

Hotel “Angella SPA&Wellness” postao je sinonim za savršenu kuhinju, koja zadovoljava sve svjetske standarde, a sve veći broj gostiju iz Srbije i inostranstva posjećuju ovaj hotel upravo zbog savršenih delicija. Tokom marta restoran će drugi put posjetiti Mišlenovi inspektori, a predlog za zvezdicu ubrzo zatim mogao bi se naći pred Mišlenovom komisijom. Tako bi hotel “Angella” dobio i zvanično najvrednije i najprestižnije svjetsko priznanje u kulinarstvu.

“Naši zaposleni vredno rade na kultivisanju profesionalnosti i održavanju kvaliteta usluga. Kao jedan od vodećih turističkih kompleksa na planinskom masivu, “ Angella” se trudi da održi odgovorno poslovanje i odnos s posetiocima. Sadržaji smeštajnog objekta su sveobuhvatni i podrazumevaju lobi-bar, đakuzi, dve saune, parno kupatilo i teretanu. Trudeći se da gostima i gošćama pružimo pravi užitak i odmor od svakodnevnice, redovno ažuriramo sadržaje i ponudu, a naši rezultati govore više nego dovoljno “, kaže Milan Đurić iz menadžmenta hotela i dodaje:

“Takođe se možemo pohvaliti da spadamo među najbezbednije hotele kada je u pitanju virus KOVID -19 jer se pridržavamo svih preporuka kriznog štaba, kao i Ministarstva zdravlja. I pored svih preduzetih mera zaštite, gosti će se osećati relaksirano i neopterećeno jer se menadžment hotela potrudio da odmor, čist vazduh i relaksacija budu na prvom mestu”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.