Najuzbudljivija zabava u samom centru Sarajeva

Najuzbudljivija zabava u samom centru Sarajeva

Da li ste nekada posjetili Escape room?

Fox In A Box Room Escape svojim posjetiocima nudi mogućnost da svoje slobodno vrijeme provedu na posve drugačiji način, rješavajući intrigantne zagonetke.

U ponudi su tri veoma zanimljive igre: The bank job, The bunker i Coming home. U ovim igrama ćete morati pokazati sve svoje vještine u pronalasku logičnih rješenja kako bi savladali sve korake i riješili misteriju koju soba krije. Kada uspješno apsolvirate postojeće igre planirano je da se ubacuju i nove, izuzetno zanimljive igre koje su već spremne.

Ovaj vid zabave pogodan je kao Team Building aktivnost, gdje ćete sa radnim kolegama razviti dodatne vještine timskog rada, kao i za uzbudljiva avanturistička druženja sa porodicom i prijateljima. Turisti takođe uživaju u Room Escape izazovima stićući nezaboravno iskustvo iz posjete Sarajevu.

Escape room se nalazi na adresi Sime Milutinovića 15/I u Sarajevu. I ne brinite, sve predvidjene epidemioloske mjere i preporuke su ispunjene kako bi smo svi mogli  bezbrizno uzivati u escape room avanturama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.