Crna Gora na listi najbolje održivih destinacija 2021.

Crna Gora na listi najbolje održivih destinacija 2021.

Popularni britanski magazin za putovanja „Culture Trip“ svrstao je Crnu Goru na listu najbolje održivih destinacija u 2021. godini.  

Još jednom, Crna Gora se našla u društvu svjetskih, egzotičnih destinacija kao što su Maldivi, Japan, Tajland i druge, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Iako je potrebno vrijeme da se turistički svijet vrati u pređašno stanje, u „Culture Trip„-u smatraju da treba birati održive i ekološki osvešćene destinacije. Godina koju smo ispratili putovanja je stavila u drugi plan. Ipak, raduje nas što je već sad uveliko trend da takva mesta budu prva na bucket listama putnika širom sveta.

1588001867 kotor

Kako ističe autor objavljenog članka, kampanja „U društvu prirode“ vratila je Crnu Goru na „putnički radar“.

Kampanja podstiče na odmor od napornog virtuelnog svijeta na koji smo bili osuđeni tokom 2020. Podstiče nas da doživimo nevjerovatne, a i dalje neotkrivene prirodne ljepote Crne Gore. Bez obzira gde putujete 2021, bekstvo van Wi-Fi mreže, odmor u prirodi i domaća hrana biće pun pogodak. A Crna Gora je definitivno zemlja za to, navode.   Za sve one koji su se već odlučili za Crnu Goru kao destinaciju koju planiraju posjetiti u 2021. godini, autori liste objavili su i dodatni tekst – Vodič sa najvažnijim informacijama koje je potrebno da znate o Crnoj Gori.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.