Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu  Opatija organizira po 5. put  jedinstveni program edukacije: “MENADŽMENT KAMPING RESORTA”!

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija organizira po 5. put jedinstveni program edukacije: “MENADŽMENT KAMPING RESORTA”!

Više od 100 zadovoljnih polaznika do sada! Online nastava 2 tjedna, 25 iskusnih predavača, učenje iz prakse, s ciljem pomoći turističkom gospodarstvu u COVID vremenima

U veljači 2021. godine, održati će se po peti put jedinstveni program cjeloživotnog obrazovanja za buduće kamping menadžere koji se provodi  pod nazivom “Menadžment kamping resorta”.  Više od 120 polaznika u prethodne četiri godine obrazovalo se na Fakultetu za Menadžment u turizmu I ugostiteljstvu, Opatija i danas su uspješni nositelji razvoja održivog kamping turizma u svojim destinacijama. Među polaznicima su redovito I budući investitori u kampove I glamping naselja te poduzetnici u kamping turizmu. Interes za program imaju I proizvođači kamp kućica I kamp opreme koji redovito šalju svoje čelne djelatnike na ovu jedinstvenu edukaciju I u Hrvatkoj ali I izvan nje. U posljednjoj generaciji,  polaznicima iz Hrvatske pridružili su se po prvi puta i 5 polaznika iz Slovenije a online izvođenje programa otvara daljnje puteve internacionalizacije programa. Prijave su otvorene do 31.01. a cijena programa ove je godine, u cilju pomoći turističkom gospodarstvu izuzetno snižena I iznosi samo 3.990,00 kn plus PDV.

Polaznici stječu certifikat  I 10 ECTS bodova a Kamping udruženje Hrvatske dodatno nagrađuje najboljeg polaznika besplatnim vikendom u mobilnoj kućici u kampu 5*.

Dekanica FTHM Sandra Janković kaže: “Cjeloživotno obrazovanje u turizmu I ugostiteljstvu jedan je od strateških ciljeva našeg fakulteta te želimo  znanje, resurse i iskustvo institucije ugraditi ne samo kroz različite studije,  već i takve programe koji će pomoći razvoju znanja I karijera djelatnika u ugostiteljstvu I turizmu kroz  čitav radni vijek” .

Voditeljica programa Josipa Cvelić Bonifačić ističe da su posebno  ponosni na činjenicu da su polaznici ovog programa uspješni menadžeri  u najboljim kampovima ali i brojni poduzetnici i investitori koji su nakon obrazovanja o kamping menadžmentu otvorili više kvalitetnih kampova 4 i 5* u Hrvatskoj. “Želimo da kamping menadžeri budu nositelji  kvalitete ali i dionici  održivog razvoja u svojoj destinaciji”.

Program počinje 15.02. I traje do 25.02. dok će se terenska nastava održati u kampu 5* u travnju.

DODATNE INFORMACIJE:

Program ima 9 cjelina, 25 predavača i gostiju predavača – eminentnih profesora I stručnjaka iz prakse najboljih hrvatskih kampova.

Terenska nastava u kampu 5* obuhvaća upoznavanje operacija I odjela u kampu, posebnosti mobilnih kućica, posjećujemo dva kampa 4 I 5* te upoznajemo polaznike sa potrebnim uslugama za mega kampere. 

Program 2021: :

  • Program će se održati online, putem aplikacije teams od 15.02. do 25.02. 2021. svaki dan u jutarnjim satima u 2 bloka (u pravilu od 9,00-10,30 I 13,00-16,00)
  • Terenska nastava planirana je u kampu 5* u travnju ako epidemiološka situacija bude dozvoljavala
  • Prijave do 31.01. na mkr@fthm a online prijavnica je na linku:  https://forms.gle/wm1wvZ3qSgiEjrEAA
  • Dodatne informacije: https://www.fthm.uniri.hr/studiji/cjelozivotno-obrazovanje/menadzment-kamping-resorta
  • Polaznici nakon odslušane nastave polažu online ispit
  • Nakon završenog programa polaznici dobivaju Diplomu I 10 ECTS bodova a Kamping udruženje Hrvatske nagrađuje najboljeg polaznika vikendom u mobilnoj kućici u kampu 5*
  • Cijena programa ove je godine COVID snižena I iznosi samo 3.990,00 kn + PDV
  • Program se preporuča ne samo menadžerima kampova već I voditeljima odjela u kampovima, budućim poduzetnicima u kamping gospodarstvu ili investitorima ali jednako tako I predstavnicima industrije vezane za kamping!.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.