Budva – zlatni oktobar

Budva – zlatni oktobar

“Budva —  zlatni oktobar”, tema je video i foto takmičenja kojim Turistička organizacija opštine Budva poziva sve zainteresovane građanke i građane Crne Gore, ali i sve one koji su u Budvi boravili kao gosti, da učestvuju i osvoje vrijedne poklone.

Za učešće u takmičenju potrebno je da do 26. oktobra do 15 sati svi zainteresovani dostave fotografije u visokoj rezoluciji i video snimke u trajanju do 60 sekundi, koji na najljepši, najatraktivniji i najoriginalniji način prikazuju Budvu u oktobru (može se poslati i materijal izrađen kamerom mobilnog telefona).

Poželjno bi bilo da svi zainteresovani zaprate profile Turističke organizacije opštine Budva na društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi bili u toku sa svim detaljima i uslovima takmičenja ili da posjete sajt www.budva.travel. Materijal je potrebno poslati na mail adresu info@budva.travel sa naznakom “Budva – zlatni oktobar”.

Stručni žiri će 27. oktobra izabrati dvije najbolje fotografije i dva najbolja video snimka. Žiri je sastavljen od renomiranih stručnih imena u sledećem sastavu: istoričar umjetnosti i umjetnički fotograf, inženjer elektrotehnike sa iskustvom u medijima i IT stručnjak i grafički dizajner. Imena će biti objavljena po proglašenju dobitnika.

Nakon toga, Turistička organizacija opštine Budva će na svom Facebook profilu objaviti odabrani materijal, a publika će moći da “lajkuje” svoje favorite. Fotografija odnosno video snimak sa najvećim brojem “lajkova” će osvojiti po 300€.

Proglašenje pobjednika planirano je za 5. novembar.

Smisao ovog takmičenja jeste da se prije svega animiraju amateri, oni koji vole i žele da se bave fotografijom i snimanjem video snimaka, i koji imaju talenat i smisao da zabilježe pravi momenat. Uzevši to u obzir, više će se cijeniti i vrednovati navedene karakteristike nego sam kvalitet fotografije napravljen profesionalnim foto-aparatom ili dronom. Upravo zbog toga, namjera je da i pristigle materijale koji ne budu nagrađeni, uz ime autora promovišemo na društvenim mrežama — uz odobrenje samog autora. Pored amatera pozvani su da učestvuju i profesionalci, odnosno svi zainteresovaini koji žele da zabilježe kadrove prelijepe Budve u oktobru.

ZLATNA BUDVA —   OKOM VAŠEG OBJEKTIVA!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.