Predstavnici medija i turoperatora iz Bosne i Hercegovine posjetili Budvu

Predstavnici medija i turoperatora iz Bosne i Hercegovine posjetili Budvu

Turistička organizacija opštine Budva je sredinom jula ugostila šesnaest predstavnika medija i turoperatora iz Bosne i Hercegovine, koji su posredstvom Nacionalne turističke organizacije boravili u studijskoj posjeti Crnoj Gori.

Grupu su činili neki od najeminentnijih medija i agencija, među kojima su bili: TV Sarajevo, BHT1, Face TV, Radio Sarajevo, Magazin Gracija, Klix.ba, Exclusiva, te agencije VIP Incoming, Relax tours, Sirius Travel i Castanea M97 tours.

Posebno lijepe utiske nose iz Budve, gdje su tokom jednodnevnog obilaska imali priliku da posjete komplekse “Dukley Gardens” , “Slovenska plaža” u kojoj su i boravili, kao i Citadelu i kompletan Stari grad.  Pored predstavnika HG Budvanska rivijera i Dukley-ja, organizovan je susret sa predstavnicima TO Budva, HG “Iberostar – Bellevue” i Crnogorskog turističkog udruženja, dok je radni rucak organizovan u restoranu “Jadran- kod Krsta” koji je bio i domaćin.

Na link-u ispod možete pogledati jednu od reportaža koja je nastala tokom njihovog boravka, posvećena je posebno Budvi i emitovana na nacionalnoj BHT1 u emisiji “Jutro za Vas”.

Shodno novim mjerama, državljani iz Bosne i Hercegovine trenutno mogu putovati u Crnu Goru uz negativne rezultate PCR ili ELISA (negativan IgM) ili ECLIA testa na COVID – 19.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.