Počeo Sajam turizma u Beogradu

Počeo Sajam turizma u Beogradu

Na Beogradskom sajmu otvoren je 42. Međunarodni sajam turizma i tri srodne izložbe, Međunarodni sajam vina “BeoWine”, Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo “Horeca-oprema” i Sajam suvenira “Vidi Srbiju”.

IMG 0916 copyIMG 0925 copy

Do nedelje, 23. februara, pod sloganom „Put pod noge”, turističku ponudu predstaviće više od 900 izlagača iz 40 zemalja, uz prisustvo značajnog broja poslovnih posjetilaca iz svih dijelova svijeta kao i, za putovanja i nove destinacije, uvijek zainteresovane najšire publike.

Posjetioci Sajma turizma, vina, ugostiteljstva i suvenira, pored ekskluzivnih sajamskih pogodnosti, odabira destinacija za putovanje i odmor uživaće svim čulima u ukusima i mirisima gastronomske ponude, specijaliteta ovog podneblja, ali i degustaciji najboljih vina, rakija, pića, kao i suvenira iz svih krajeva Srbije i regiona.

Prezentacije na štandovima, demonstracije ugostiteljskih vještina na najmodernijoj opremi uz degustacije proizvoda, razlog su zašto posetioci svakog februara iščekuju ovaj nezamjenljivi i vanserijski događaj.

Pod kupolama Beogradskog sajma, na najvećoj turističkoj smotri u regionu, govoriće se na svim jezicima sveta, promovisati najlepše vrednosti kultura, naroda i običaja, i afirmisati bogata  simbolika putovanja.

Radno vrijeme manifestacije: četvrtak, 20., petak 21. i subota 22. februar od 10 do 19h i nedelja, 23. februar od 10 do 18h.

Ulaznice: Cijena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, a za grupne posjete 300 dinara. Cijena porodične ulaznice (roditelje sa djecom starosti do 16 godina) 800 dinara.

Parking: 200 dinara po satu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.