Dvije nagrade za Srbiju iz Kine

Dvije nagrade za Srbiju iz Kine

Vodeći kineski turistički magazin – Voyage proglasio je Srbiju za destinaciju sa najvećim turističkim potencijalom za 2019. godinu. To priznanje Srbiji je dodelila i kineska društvena mreža Weibo.

Po izboru vodećeg turističkog magazine u Kini Voyage, Srbija je nagrađena kao jedna od deset zamalja sa najvećim turističkim potencijalom u ovoj godini. Našli smo s rame uz rame sa Katarom, Maltom, Irskom, Tanzanijom, Portugalijom, Jordanom, Brazilom, Azerbejdžanom i Šaržom. Na osnovu rezultata koje je Srbija ostvarili na kineskom tržištu –kontinuiranom povećanju dolazaka turista iz te zemlje u Srbiju, sve većoj popularnosti Srbije kao turističke destinacije, a na osnovu kritika urednika vodećih medija i stručnjaka u turizmu, Srbiji je dodeljena ta nagrada.

Na najpopularnijoj društvenoj mreži u Kini – Weibo, Srbija je zahvaljujući interakciji sapratiocima i mnogobrojnim objavama, postala destinacija sa najvećim turističkim potencijalom. Među pobednicima su i Portugalija, Nemačka, Indija, Grčka, Danska, Finaska, Indonezija, Irska i Fidži.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.