Nova vina Potisja

Nova vina Potisja

U subotu 14. decembra u restoranu “Naša lovačka priča” održaće se 9. po redu manifestacija “Nova vina Potisja”.

Stručni deo manifestacije okupiće vinare, iz potiskog regiona, koji će imati priliku da razmene svoja iskustva i čuju predavanje na temu „ Praktični saveti za proizvodnju vina malih proizvođača “. Predavač će biti enolog i somelijer gospođa Ljubica Radan.

 U drugom delu predviđena je panel diskusija na temu” Komunikacija i animacija sa posetiocima“, na kojoj će govoriti i ukrstiti svoja iskustva i mišljenja predstavnici Sekretarijata za privredu i turizam, DCCa i predstavnici pružaoca usluga smeštaja i dr.

Izložbeni deo manifestacije predstaviće pored najboljih vina i tipične proizvode potiskog kraja (sireve, mesne prerađevine, slatke đakonije…). Ovaj deo manifestacije otvoren je za posetioce od 18 časova, kada je planirano i proglašenje najboljih vina i dodela nagrada.

 Svi oni koji se odluče da posete manifestaciju moći će da probaju najbolja vina potiskog, ali i drugih regiona, uživaju u dobrom zalogaju i muzici tamburaša.

Prijem uzoraka:

  • 9. decembar 2019. (ponedeljak) od 14 do 19 sati
  • 10.decembar 2019. (utorak) od 14 do 19 sati
  • 11.decembar 2019. (sreda) od 8 do 12 sati

Ocenjivanje vina  – vina će ocenjivati komisija, sastavljena od mladih stručnjaka sa međunarodnim iskustvom, Vladimir Puškaš, Nemanja Tomić i Ljubica Radan.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *