Coca-Cola Sarajevo Holiday Market

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market

I ove godine će prazničnu sezonu u Sarajevu obogatiti Coca-Cola Sarajevo Holiday Market, veseli porodični događaj čije će 9. izdanje biti održano od 4. decembra 2019. do 13. januara 2020. u parku Hastahana.

Osnovu Marketa predstavlja sajamski dio sa prodajnim kućicama u kojima će se nuditi suveniri i zanatski proizvodi, odjevni predmeti, knjige, igračke, hrana i piće…

Sarajevo Holiday Market donijet će i pregršt sadržaja za najmlađe, kao što je Coca-Cola selo Djeda Mraza, mini tematski park posvećen Djeda Mrazu i prazničnoj čaroliji.

Tu je i Argeta Junior Play House, igraona za djecu, u kojoj će svakodnevno biti organizirane zabave za najmlađe, kao i razne kreativne radionice, Jaffa klizalište, koje će pored termina klizanja nuditi i besplatnu školu klizanja, lunapark sa atraktivnim mašinama za zabavu, pony ranč… Oni stariji će zabavu po vlastitom ukusu moći pronaći u Carlsberg Holiday Pubu, koji će pružiti bogatu ponudu hrane i pića, svakodnevne poslijepodnevne muzičke programe, kao i večernje svirke na kojima će nastupati popularni bendovi.

Sarajevo Holiday Market uljepšava praznične dane u Sarajevu, pa se katolički Božić, Nova godina, pravoslavni Božić i pravoslavna Nova godina obilježavaju uz domaće proizvode. Market je nastao iz želje da se olimpijskom Sarajevu vrati doživljaj zime u njenom punom sjaju, a smišljen je po uzoru na božićne sajmove koji se mogu naći u gotovo svakom od gradova zapadne Evrope.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.