Balkan Transfer

Balkan Transfer

Nakon 8 godina iskustva u turizmu, 2017. godine smo osnovali Balkan Transfer – kompaniju koja nudi pouzdan prevoz između gradova i aerodroma u BiH i regiji. Korištenje javnog prevoza može biti izazovno jer on često nije dobro uvezan, pogotovo u neobičajenim terminima. Privatni transferi koji su ponuđeni na tržištu su najčešće nepouzdani jer ih nude pojedinci koji ne ispunjavaju zakonske uslove.

Balkan Transfer nudi rješenje za ovaj problem. Mi nudimo pouzdan i siguran prevoz od grada do grada, od grada do aerodroma, i od aerodroma do grada. Potpuno smo fokusirani na zadovoljstvo putnika, te njegovu sigurnost: vozila su nova – prosječna starost je ispod 2 godine, redovno održavana, vozači su iskusni i imamo cijeli niz sigurnosnih procedura. Imamo centar za podršku koji vam je uvijek dostupan, od prvog upita, do finalne destinacije, pa i nakon toga. Naša kompanija je registrovana za ove usluge i djeluje u skladu sa zakonom.

Najveća potvrda kvalitete naše firme je zadovoljstvo naših putnika. Sa brzorastućom flotom i desetinama hiljada putnika godišnje, Balkan Transfer je za kratko vrijeme postao lider u ovom segmentu na bh. tržištu. Osim što mi radimo sve što je u našoj moći da ispunimo očekivanja, također i od vas tražimo kooperativnost, posebno ako dijelite vožnju s drugima. Odgovornost da stignemo na destinaciju sigurno i na vrijeme je prevashodno naša, ali prihvatanjem i poštovanjem naših uslova i pravila pomažete nam da održimo visok nivo udobnosti za vas i druge putnike.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.