Ski Bus opening Jahorina

Ski Bus opening Jahorina

Olimpijski centar Jahorina u saradnji sa SKI BUS agencijom organizuje veliki SKI OPENING. Ovaj specijalno kreiran promo produženi ski vikend, sa puna tri dana skijanja, odjeknuo je kao prava skijaška bomba u cijelom regionu. Jahrina je novo, drugačije odjeveno i oblikovano, skijaški modernizovano i osavremenjeno skijalište.
U toku manifestacije gosti će moći da se provode na žurkama na stazi, na večernjim žurkama, a 07.12. koncert na planini održaće čuveni Brian Ferry!!!

Aranžman obuhvata: prevoz, trodnevni smještaj u izabranom hotelu i 3-dnevni skipas. Sve to za nevjerovatnih 69 evra! u cilju popularizacije zimskih sportova, početnicima je obezbeđena besplatna škola skijanja od strane ski instruktora. Ski škola se sastoji od 6 časova obuke (3 dana po dva časa obuke), a podrazumijeva grupnu nastavu potpuno prilagođenu nivou rada sa apsolutnim početnicima. Obezbjeđen je i autobuski prevoz iz velikog broja gradova Srbije (Beograd, Novi Sad, Zrenjanin, Vršac, Ruma, Loznica, Lazarevac, Valjevo, Čačak, Kraljevo, Užice, Paraćin, Jagodina, Ćuprija, Batočina, Kragujevac, Smederevo, Velika Plana), Hrvatske, BiH (Banjaluka), Crne Gore, Slovenije i Makedonije.

PROGRAM PUTOVANJA ski openinga:

Četvrtak 05. decembar:
– Polazak sa unaprijed zakazanog mjesta iz Beograda i svih ostalih gradova koji su polazne tačke za ovo putovanje. U zavisnosti odakle se kreće, polazak je planiran u ranim večernjim satima (oko 18-20h). Za ovaj program su obezbjeđni polasci iz velikog broja gradova Srbije, Bosne, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Makedonije. Vožnja do Jahorine prema utvrđenoj ruti i programu vožnje.
– 00:00 – 02:00 Dolazak na Jahorinu (*) i smeštanje skijaša u odgovarajuće sobe i/ili apartmane izabranog smeštajnog objekta.
– Noćenje u hotelu.

Petak 06. decembar:
– Doručak (opciono) u hotelu.
– Podela skipasova.
– Prvi dan skijanja na Jahorini.
– Organizacija velike EX-YU žurke na stazi, tokom skijanja.
– Večera u hotelu (opciono uz doplatu paketa hrane).
– Žurke na “na svakom ćošku” na planini.
– Noćenje (za one koji nisu skloni provodu).

Subota 07. decembar:
– Doručak u hotelu (opciono).
– Pun skijaški dan na Jahorini (drugi dan skijanja).
– Večera u hotelu (opciono).
– Fakultativni izlet za Sarajevo, za sve zainteresovane.
– Velika EX-YU ski žurka na stazi za sve posjetioce ski openinga.
– Večera u izabranom hotelu (opciono, uz doplatu paketa hrane).
– BRIAN FERRY live – koncert ovog čuvenog engleskog muzičara (za sve članove SkiBusa obezbjeđen popust na ulaznice za koncert). Karte ekskluzivno u prodaji preko SkiBus-a, uz obezbjeđen popust za sve naše članove.
– Noćne žurke po hotelima.
– Noćenje.

Nedelja 08. decembar:
– Doručak u hotelu (opciono).
– Treći dan skijanja na Jahorini.
– Večera u hotelu (opciono uz doplatu paketa hrane).
– Razduživanje soba i napuštanje hotela.
– Pakovanje u autobuse i polazak (oko 18h). Vožnja do krajnjeg odredišta.

Paket uključuje: 3 noćenja u izabranom hotelu, 3-dnevni skipas i prevoz autobusom. Više informacija o paketu možete vidjeti na linku ispred SKI BUS ARANŽMANI

Izvor: https://www.oc-jahorina.com/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.