Hotel Solaris Resort

Hotel Solaris Resort

Hotel Solaris Resorts ušuškan je u mirnom djelu Vrnjačke Banje, na samo par minuta hoda do početka vrnjačke Promenade. S ponudom prilagođenom potrebama gostiju i njihovom kvalitetnom boravku i nezaboravnom odmoru, Solaris je zauzeo vodeće mesto među ekskluzivnim hotelima u Srbiji.

Ambijent odiše komforom, prijatnošću i umjetničkim šarmom koji goste neće ostaviti ravnodušnim. Gostima koji žele miran i relaksirajući boravak na raspolaganju je 90 smeštajnih jedinica i jedan penthouse apartman koji odiše elegancijom, restoran “Biber”, aperitiv bar, wellness centar, dva otvorena bazena, salu za seminare, natkriveni parking prostor i dečiju igraonicu “Zvončica”.

U februaru 2014. godine, Solaris je prvi hotel u Srbiji sa uručenim Halal sertifikatom za proces proizvodnje i distribucije hrane u okviru restorana “Biber”. Restoran nudi i A la carte ponudu sa širokom paletom nacionalnih specijaliteta Španije, Italije ili Dalekog Istoka. Ukoliko se odlučite za Francusku kuhinju, imaćete čast da Vam specijalitet pripremi šef kuhinje francuskog porijekla Jean Marc Labbe. U svakom trenutku stručno osoblje će Vam biti od pomoći u bogatom izboru vina i poslastica.

Prateći savremene tokove, Solaris je kreirao raznovrsne sadržaje u okviru relax & wellness zone i prilagodo ih potrebama svojih klijenata kako bi im omogućio da se u prijatnom ambijentu opuste i posvete revitalizaciji duha i tijela. U najvećem wellness centru očekuje Vas jedinstvena hladna soba, finska i ruska sauna, slana soba, jacuzzi, tople klupe, tursko kupatilo, mrvljeni led, aroma tuševi i zatvoreni bazen sa slanom vodom. Autentični doživljaj koji resort pruža gostima uz obilje sadržaja i stručno osoblje, doprinosi postizanju unutrašnjeg sklada i omogućava gostima da provedu nezaboravne i opuštajuće trenutke.

Hotel Solaris Resorts poseduje i dva otvorena bazena, od kojih je jedan jedinstveni biodesign bazen koji poseduje svoju pješčanu plažu koja podseća na obalu dalekih Sejšela. Drugi bazen je sa barom u vodi, u kom se gosti mogu opustiti i uživati uz veliki broj osvežavajućih koktela.

Najsavremenija konferencijska sala Solaris Resorts-a, kapaciteta 200 mesta, prostire se na 200m2 i čini idealan prostor za organizaciju raznih vrsta seminara, konferencija i radnih sastanaka. Sala se po potrebi može podeliti na dvije nezavisne cjeline i opremljena je najsavremenijom opremom.

Solaris je idealno mesto za odmor, opuštanje i uživanje. Ljubazno, profesionalno i uslužno osoblje pruža uslugu mjerenu najvišim svetskim standardima. Moto zaposlenih u divnom ambijentu je “Dolazite kao gost, a odlazite kao prijatelj hotela”.

Više informacija možete pronaći na: https://www.solarisresort.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *