Kalamper Hotel&Spa

Kalamper Hotel&Spa

Kalamper Hotel&Spa 4plus* je luksuzan  hotel smjesten na Velikom Pijesku,na magistralnom putu Bar-Ulcinj.
Hotel se nalazi iznad plaže, uz postojeći “Kalamper Hotel resort” i suštinski je unapređenje  turističkog kompleksa uspješne porodične kompanije “Kalamper”.


Hotel na je na raspolaganju gostima  svih 12 mjeseci pa je Veliki Pijesak  je ovim visokokategorisanim objektom dobio na atraktivnosti. Takođe, prvi hotel na barskoj rivijeri sa međunarodnim ekološkim sertifikatom.
Hotel posjeduje 24 smještajne jedinice, od toga 17 standardnih soba, 6 apartmana i Predsjednički apartman. Apartmani su sa direktnim pogledom na more i djelimičnim pogledom na more.
U restoranu Kalamper Hotela & SPA možete uživati u specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje. Velika terasa pogodna je za obroke pod vedrim nebom, dok se u kasnijim podnevnim časovima pruža izvanredan spektar boja prilikom zalaska sunca.

Na krovu hotela se nalazi otvoreni bazen sa lounge barom. Pogled na pučinu sa terase prilagođene za apsolutno uživanje i relaksaciju upotpunjen je adekvatnim muzičkim izborom.
Gosti hotela mogu da uživaju u moru i suncu na privatnoj hotelskoj plaži, sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima.
Hotel raspolaže salom za sastanke, opremljenom najnovijom tehnologijom, teretanom, Spa&Wellness centrom koji obuhvata: veliki bazen, dječiji bazen, đakuzi, hladan đakuzi, slanu sobu, tursko kupatilo, saunu, masaže i bogatu ponudu kvalitetnih kozmetičkih preparata.
Kalamper Hotel & SPA posjeduje dječju igraonicu a ljubazno i stručno osoblje je na raspolaganju svakog dana da pruži brigu, edukaciju i zabavu našim najdražim gostima.
Visoko profesionalno i ljubazno osoblje Kalamper Hotel&SPA tima će Vam pružiti perfektnu uslugu.

Više informacija na https://www.hotelkalamper.me/